עוגת גבינה קרה על בסיס קורנפלקס וגם פרוייקט אוריאו CakeOver

לפני מספר שבועות התבקשתי להעביר לאוריאו מתכון  שלי לעוגת גבינה, וזאת במסגרת פרוייקט CakeOver שאוריאו עורכת לקראת חג השבועות.

אוריאו אהבו את המתכון שלי, והכינו לי הפתעה. השף של אוריאו בעזרת המתכון הכין  ועיצב את העוגה עם עוגיות אוריאו שנשלחה אלי הביתה עם שליח.

מצלמה 1405

הנה לפניכם המתכון שלי כפי שהועבר לאוריאו:

את העוגה מכינים בתבנית קפיצית 24. צריך גם שקף  בקוטר התבנית.
ממליצה להכין את עוגת הגבינה יום לפני ההגשה.

מצרכים לבסיס העוגה
150 גרם קורנפלקס מרוסק
150 גרם שוקולד מריר
4-5 כפות ריבת חלב

מצרכים למוס גבינה
2 קופסאות גבינה לבנה 9%
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

מצרכים לקישוט
100 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן
1 שקית זילוף (אין צורך בצנטר)
תותים טריים או כל פרי אחר שאוהבים

הוראות הכנה:

בסיס העוגה
להמיס את השוקולד במיקרו ולערבב עם הקורנפלס המרוסק.
מעבירים לתבנית, מפזרים באופן שווה ומהדקים היטב עם אצבעות הידיים. מכניסים את התבנית להקפאה ל-15 דקות.
מוציאים מההקפאה ומורחים בעדינות על בסיס העוגה את ריבת החלב. ומכניסים שוב להקפאה.

מוס גבינה
בקערה 1: מערבבים את הגבינה, סוכר וניל ואבקת סוכר.
בקערה 2: מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

מאחדים את הקצפת עם תערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מסדרים את השקף בתבנית
שופכים את המוס גבינה על ריבת החלב שהתקשתה מעט, מיישרים ומחליקים את פני העוגה .

קישוט העוגה
מעבירים את השוקולד לשקית הזילוף ועושים פסים – שתי וערב על העוגה.מקשטים עם התותים או כל פרי אחר שאוהבים.
מכניסים למקרר (לא להקפאה) לפחות ל-24 שעות או ללילה.

מצלמה 1430

לכל הקוראים שלי, חג שבועות שמח, לבן וטעים.

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

מודעות פרסומת

פורסמה ב-7 במאי 2015, ב-אוכל, בודקת מנסה ומבשלת, חדש על המדף, מתכונים, מתכונים לחג שבועות, עוגות ועוגיות, קינוחים ומתוקים ותויגה ב-, , , , , , , , , , . סמן בסימניה את קישור ישיר. השארת תגובה.

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: