בואיקוס -לחמניות גבינה בטעמים

במטבח של נדיה-אפיה בישול ומה שבינהם

#בואיקוסגבינה #לחמניותגבינה

הם פריכות, טעימות, קלות להכנה, מרשימות ומתחסלות בעודם חמות מהתנור…

את הבואיקוס , או לחמניות גבינה כמו שבנות  שלי קוראות להם, אפשר להכין בכל צורה שרוצים  או אוהבים. האמת היא שהם כל כך טעימות שלא צריך לחכות לחג השבועות כדי להכין אותם – הם מתאימות לכל השנה.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

הפעם הכנתי את הבואיקוס עם  הגבינות האיכותיות של תנובה   ששיפרו  את הטעמים  בבואיקוס – חבל שאי אפשר להעביר את כאן את הריח  שמפיצים המאפים בבית…

אז קדימה לעבודה….

מצרכים:

1 חב' קמח תופח קטן (2.5 כוסות)

100 גרם חמאה רכה

2 ביצה בגודל L

1 גביע יוגורט  Bio 3%  של תנובה

1 גביע של גבינה  לבנה (250 גר') של תנובה

1.5 כוסות של גבינת גלעד/קצ'קבל של תנובה מגוררת

1.5 כוסות של גבינת גבע/פרמז'ן של תנובה

להוספת טעמים ולקישוט: שומשום שחור, שומשום לבן, זעתר,  תבלין לפיצה, רוזמרין קצוץ – ועוד כל  מה שאתם אוהבים.

הוראות הכנה:

בקערה יש ללוש היטב את הקמח והחמאה.

מוסיפים…

View original post 147 מילים נוספות

מודעות פרסומת

פורסמה ב-20 במאי 2014, ב-בודקת מנסה ומבשלת, מתכונים לחג שבועות ותויגה ב-, , , , . סמן בסימניה את קישור ישיר. השארת תגובה.

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: