פריטטת ירקות – ארוחה מלאה במחבת

מה אוכלים??? מהר ועכשיו כי אנחנו רעבים!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

הצעת הגשה: עם כל סלט או סוגי גבינה שאוהבים

הפריטטה היא שילוב של חביתה עשירה ומשודרגת לבין פשטידה בהכנה מהירה.
את הפריטטה ניתן להכין ממגוון ירקות ועשבי תיבול – ממה שיש במקרר, ולהגיש חם או קר לצד סלט ולחם.

הנה מתכון לפריטטה עשירה שאפשר לגוון באין סוף דרכים טעימות, עם תפוחי-אדמה, תירס, פטריות, גבינות, בעצם כל מה שרוצים…

pizap.com13602607782651

מצרכים
2 תפוחי אדמה גדולים – מגורדים
1 בצל גדול – מגורד
2 גזרים מגורדים
1 חב' פטרוזיליה קצוצה
1 חב' כוסברה קצוצה
1 חב' נענע קצוצה (מי שלא אוהב יכול לוותר)
4 ביצים
2 כפות קמח מצה  /פירורי לחם
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס – לפי הטעם
3-4 כפות שמן לטיגון

pizap.com13602609355781

הוראות הכנה
בקערה לערבב את כל המצרכים לתערובת אחידה ולתת לנוח כ-15 דקות
חשוב לתת לתערובת לנוח להתגבשות ולספיגת טעמים.
במחבת גדולה עם מכסה, לחמם היטב את השמן, לשפוך את התערובת ,ליישר עם כף ולכסות עם מכסה.
לטגן על חום בינוני – עד שתחתית הפריטטה שחומה, להפוך בזהירות ולטגן עד להשחמה גם של הצד השני.
יש להקפיד לכסות את הפריטטה בזמן הטיגון.

pizap.com13602613745621
הצעת הגשה: להגיש עם סלט ירקות או כל סלט אחר ובתוספת גבינות שאוהבים.

מודעות פרסומת

פורסמה ב-27 במרץ 2013, ב-מתכונים לחג לפסח, פשטידות וקישים ותויגה ב-, , , , , , , , , , , . סמן בסימניה את קישור ישיר. תגובה אחת.

  1. שלושה יתרונות- מהיר, בריא, ומאפשר לסיים שאריות מהמקרר רגע לפני שהן נזרקות. תודה.

    אהבתי

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: