פשטידת פסטה עם גבינות ופטריות

אצלנו בבית אוהבים כמה סוגי פשטידות עם ירקות שונים, או ללא תוספת הירקות , אבל את הפשטידה הזאת אוהבים במיוחד בני המשפחה והחברים.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
אני מאוד אוהבת לארח וגם להתארח עם הפשטידה הזאת. פשטידת הפטריות תמיד גורפת מחמאות ויוצאת מוצלחת, יפה, טעימה ועסיסית.
pizap.com13630982883431
ועכשיו די לפטפוטים וניגש לעבודה:
pizap.com13630986005001
מצרכים:
1 חב' פסטה – ממליצה על פסטה חלולה.
2 קופסאות שימורי פטריות חתוכות ומסוננות (או 300-400 גר' פטריות טריות חתוכות)
1 בצל גדול – קצוץ
4 שיני שום כתושות
100 גר' חמאה – חתוכה לקוביות
1 גביע קוטג' 9%
1 כוס של יוגורט Bio תנובה למזיגה 1.5%
150 גר' גבינה צהובה מגוררת גס
150 + 100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת גס
2 ביצים טרופות היטב
5-6 כפות פירורי לחם
1 כפית אבקת אפייה
2-3 כפות שמן – לשימון התבנית/התבניות
2-3 כפות שמן – לטיגון הפטריות עם הבצל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
קמצוץ של אגוז מוסקט

הוראות הכנה:
פסטה: את הפסטה מכינים לפי הוראות היצרן, כפי שמופיע על האריזה.

הכנת הפטריות :
במחבת עם 2-3 כפות שמן, לטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הפטריות המסוננות והשום הכתוש, לתבל עם מלח ופלפל שחור ולהמשיך לטגן עד להשחמה קלה ולהניח בצד להתקררות.

גבינות: בקערה גדולה לערבב בעדינות את: גבינת הקוטג', היוגורט, גבינה צהובה, גבינת מוצרלה-150 גר', ביצים טרופות, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור, לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.

הערה חשובה: יש לשים לב לכמות המלח, כי בתערובת יש כבר גבינות שהם מלוחות.

לתערובת הגבינות להוסיף את הפטריות הפסטה ולערבב בעדינות.

בתבנית חד פעמית גדולה/ או ב-2 קטנות: לשמן את התבנית/התבניות ולצפות במחצית מכמות פירורי הלחם. משטחים את התערובת בעזרת גב של כף.

מעל הפשטידה לפזר את פירורי הלחם שנשארו, את קוביות החמאה וגבינת המוצרלה.

יש לאפות בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך 40-45 דקות עד להזהבה.
עם סיום האפייה רצוי להניח לפשטידה "לנוח" כרבע שעה, כדי שיהייה קל לפרוס אותה.
הפשטידה טעימה גם כשהיא קרה, או מחוממת קלות.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
בתיאבון!!!
pizap.com13630986825932
כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא

מודעות פרסומת

פורסמה ב-12 במרץ 2013, ב-מתכונים לחג שבועות, פשטידות וקישים ותויגה ב-, , , , , , , , , , . סמן בסימניה את קישור ישיר. השארת תגובה.

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: