מסעדת Burger Saloon – רשת המבורגרים חדשה בישראל

הולכים לטייל בעמק יזרעאל…
בין חוות תמרת לכפר חורש שבעמק, בין שדות ירוקים ופורחים בשלל צבעים כשמסביב נוף משגע, נמצאת חוות הבקר של רמי ואמיר שהינם הבעלים של מסעדת לימוזין שברמת ישי.

pizap.com13620432827671

באווירה פסטורלית קיבלו את פנינו רמי ואמיר – בעלי החווה – כשמסביבנו סוסים, תרנגולות צבעוניות מקרקרות בשמחה ועדר בקר.

pizap.com13620434322201

מסביב לשולחן כפרי בחווה, שתינו קפה ועוגיות ושמענו על ההיסטוריה של המקום.
רמי ואמיר, בוקרים מקיבוץ בצפון הארץ, מגדלים בקר יותר מ-35 שנה ברמת הגולן וב-16 השנים האחרונות בעמק יזראל. בזמן עבודתם המשותפת בגידול עדרים הקימו את העדר של לימוזין. גידול הבקר מתבצע בשטחים פתוחים באזור יערות כפר חורש.

כדי ליצור מנוף כלכלי לתמיכה בחווה וגם להתפרנס, פתחו השתיים את מסעדת לימוזין, שפעלה בהתחלה כאטליז קטן, ולאחר מכן גם כמסעדה.

רמי גינת ואמיר טלמור שהינם שותפים ותיקים וגם הבעלים של מסעדת הבשרים הידוע לימוזין משיקים רשת מסעדות המבורגרים חדשה בישראל תחת השם Burger Saloonבורגר סלון.

בשלב הראשון ייפתחו שלושה סניפים של הרשת ובתוך 5 שנים תשלים הרשת הקמה של 20 נוספים בין אם בזכיינות ובין אם בבעלות.

הסניף הראשון נפתח בחיפה במבנה של היכל הספורט ברוממה – הסניף שבו הוזמנו אליו.
הסניף השני ייפתח בטבעון והשלישי בתחנת הדלק דור אלון על כביש זכרון יעקב-בניימינה (מול הכניסה לגן הנדיב).

שעת צהריים הגיע….. וכל חבורת הבלוגרים כבר רעבים…. אז נסענו לרוממה שבחיפה למסעדת Burger Saloon ….

גילוי נאות: הייתי אורחת המקום.

pizap.com13620436898613

המסעדה נמצאת במבנה של היכל הספורט. בצמוד למסעדה חנייה מסודרת.
המקום מעוצב בסגנון מסבאה – דיינר אמריקאי, אבל עם מראה עדכני ועכשווי. מקומות הישיבה פזורים לצד הבר וגם מחוץ למסעדה מסביב לשולחנות עץ עם נוף מדהים, במסעדה 60 מקומות ישיבה.

pizap.com13620468835331

כל ההמבורגרים ניצלו על-ידי גריל-מן מומחה לנגד עיננו….

לשולחן הגיעו:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ליד ההמבורגר: סלט כרוב בטעם אסייתי

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

עוד מנה טעימה מאוד שטעמנו: סלט ירקות עם חזה עוף

לדברי אמיר: "העובדה שאנחנו מספקים לעצמנו את הבשר גורמת לנו לישון בראש שקט. אנחנו יודעים בוודאות שהבשר צעיר ויפה, בלי זיופים. לעולם לא נכניס בשר קפוא או נערבב אותו עם בשר נחות. הבשר מתיישן אצלנו בתלייה, בטמפרטורה שבין 0 ל-4 מעלות, ואנחנו מפקחים על כל התהליך באופן שוטף".

pizap.com13620470489551

קציצות דגים ליד קציצות עוף – רכות, עסיסיות, איכותיות ומאוד טעימות…
אי אפשר היה להפסיק לנשנש….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

מנת הסלופי ג'ו – בבגט במילוי בשר טחון בתוספת של בצל ופטריות …
רך, עסיסי, עם המון טעמים מעולים

ההחלטה להקים את בורגר סלון הייתה מהרצון לבנות רשת מזון מהיר אך איכותית וייחודית. בכל הרשת ימכרו אותם המוצרים לצד שמירה על איכותם ועם בדגש להגיש ללקוחות מוצרים טריים במחירים הוגנים.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

והמלכה של המקום: המבורגר מבשר טרי ואיכותי רך ועסיסי, שהוגש על מצע של עגבנייה, בצל, חסה, מלפפון חמוץ וכל זה בתוך לחמנייה הנאפית במקום

כל ההמבורגרים נעשים ומוגשים בדרגת מדיום-וול, אלא אם מבקשים אחרת. את ההמבורגרים אפשר לקבל בלחמנייה מלחם לבן או מלחם דגנים.

pizap.com13620471949391

ואיך אפשר בלי הקינוחים: גלידת וניל, מילשייק וניל וליד "פצצת שוקולד" 🙂

המסעדה אינה כשרה.

במקום ניתן לרכוש המבורגר בעלות של 56 ש"ח לקילו ולחמניה בעלות של 4 ש"ח ליחידה.

כתובת המסעדה: בורגר סלון
רחוב פיקא 39, חיפה
טלפון להזמנות: 1-700-705-715
שעות הפתיחה: 11:00-23:00 ובקיץ עד חצות – פתוח בכל ימות השבוע

לתפריט המסעדה כנסו לקישור:
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=13473

יאללה ביי… נעשתי רעבה רק מלהסתכל על התמונות ומכתיבת הפוסט… 🙂

מודעות פרסומת

פורסמה ב-28 בפברואר 2013, ב-ביקורים וסיורים, ביקורת מסעדות ותויגה ב-, , , , . סמן בסימניה את קישור ישיר. תגובה אחת.

  1. ארקדי Israburger פורטנוי

    Reblogged this on Israel Burger.

    אהבתי

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: