חלב עיזים בקפוצ'ינו של קפה ג'ו

שיתוף פעולה חדש בין קפה ג'ו למשק צוריאל, קפוצינו על בסיס חלב עיזים, המשלב טעם עשיר, ויטמינים וערכים תזונתיים.
pouring_goat_milk

לרגל שיתוף הפעולה הוזמנתי לחגיגה קולינרית גלילית מיוחדת של משק צוריאל ורשת קפה ג'ו, שנערכה ב"ביסטרו של ברק" שבפארק העסקים בראשון לציון, כשעל החגיגה מנצח השף של משק צוריאל ברק חי חורש והשפית דנה ברון.

pizap.com13615973848591

לאחר קבלת פנים לבבית עם פינוקים ונשנושים – שתינו כמובן גם קפוצ'ינו עם חלב עיזים, החלה סדנה קולינרית פעילה עם השף ברק.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

לחיים חברות!!!
עם קפוצ'ינו של קפה ג'ו וחלב עיזים של משק צוריאל

שתפנו ידיים, הפשלנו שרוולים והכנו 3 מנות נדיבות ביותר, שכולם על טהרת גבינות של משק צוריאל והכל בניצוחו והנחייתו של השף.

pizap.com13615997974841

קאסדיות במילוי גבינות משק צוריאל, חציל קלוי, שטוגנו על פלאצ'ה עם חמאה.
היה טעים ומעולה… חבל שנגמר!!!

pizap.com13615995728751

פאי רועים – עם נתחי סלמון, גבינות משק צוריאל, רוטב שמנת, פלפלים קלויים, ומעל שכבת פירה מתפוחי-אדמה מוקרם…..

pizap.com13616002488431

סלט ירוקים – עם גבינות במליחות עדינה, חמוציות ופתיתי שקדים…..

במהלך הסדנה, בין הכנת המנות, עם הרבה צחוקים, אווירה נהדרת וחברית והמון מצב רוח, פינקו אותנו ביין אדום, טעמנו יוגורט מעולה של משק צוריאל והשף ברק הכין לנו פלטת גבינות הבית, מדהימה וטעימה מגבינות המשק.

pizap.com13615999132652

פלטת גבינות הבית המעניינת – חגיגה של טעמים וצבעים…

במהלך הארוחה, שמענו הרצאה קצרה ומאוד מעניינת על תזונה וחלב עיזים של לימור בן חיים שהינה הדיאטנית של משק צוריאל.

חלב עיזים נחשב כיום ל- Super food – מזון אשר בנוסף לרכיבים החיוניים שהוא מספק לתזונה שלנו הינו בעל תועלות נוספות, בדומה לשורה מצומצמת של מזונות כגון אגוזי מלך, חמוציות, יין אדום ועגבניות.

מעבר לכך, לחלב העיזים ומוצריו יש טעם מצויין והם יכולים להשתלב בצורה אופטימלית כחלק מהתפריט היומי שלנו בקפה, בשוקו, עם קורנפלקס או סתם כך כשמתחשק….
צריכת חלב עיזים ומוצריו יכולה להקל על תחושת חוסר הנוחות במערכת העיכול ולהועיל לפעוטות, לילדים, למבוגרים ולעוסקים בפעילות גופנית.

pizap.com13615993681563

כל מילה מיותרת….
צריך רק להסתכל , לטעום ולהנות….. חגיגת גבינות וטעמים…

ממחקרים שנערכו, נמצא כי הצרכן הישראלי מחפש אחר מוצרים עם ערכים פונקציונליים, אבל לא מוכן לוותר על הטעם. כיום ישנה דרישה הולכת וגוברת למוצרי עיזים על בסיס יומיומי, כאשר יותר צרכנים מבינים את התועלת שבמוצרים אלו.

בחלב עיזים יש כ-10% יותר סידן וחלבון בעל ערך תזונתי גבוה. חלב עיזים מכיל ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף כמו: ויטמין A ויטמין B2 ואשלגן. בחלב עיזים יש גם גורמי חיסון המועילים במניעת זיהומים ודלקות והרכב החלבונים והשומנים בו קל יותר לעיכול.
שילוב מוצרים מחלב עיזים בתפריט היומי מעשיר אותו ותורם רבות לבריאות.

pizap.com13615992721252

קפה ג'ו, רשת הקפה המובילה בישראל ומשק צוריאל בשיתוף פעולה מיוחד שבמסגרתו משיקה הרשת קפוצ'ינו על בסיס חלב עיזים של משק צוריאל. קפוצ'ינו על בסיס חלב עיזים מצטרף לתפריט משקאות הקפה הייחודיים של הרשת במהלך כל השנה ובחודש הקרוב יוכלו חובבי חלב עיזים ליהנות מהקפוצ'ינו באמצעות קופון מיוחד.

במסגרת הפעילות, הצרכנים יוכלו ליהנות מאלפי כוסות קפוצ'ינו חלב עיזים במתנה, באמצעות סריקת קוד QR שיוטבע על גבי קרטוני חלב עיזים של משק צוריאל ובמודעות פרסום , למימוש בסניפי קפה ג'ו ובסניפי קפה ג'ו ב"מנטה".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

הקוד שעל-גבי קרטון חלב העיזים…
יש להוריד לפלאפון, כדי לממש את כוס הקפוצ'ינו עם חלב העיזים בקפה ג'ו – בחינם….

שיתוף הפעולה המיוחד בין משק צוריאל לרשת קפה ג'ו בא לידי ביטוי בתפריט משקאות הקפה ברשת ג'ו כחלק מארוחות הבוקר המוצעות ברשת קפה ג'ו וגם ניתן יהייה להזמינו בנפרד.

לדברי עדי וגמן (מנהל השיווק של רשת קפה ג'ו) …"חשוב לחדש ולהפתיע את הלקוחות ולתת מענה רחב בתחום משקאות הקפה, תוך שמירה על איכות וטעם בלתי מתפשרים. כחלק מהאסטרטגייה, בחרנו לחבור למשק צוריאל, המובילה בטעם ואיכות מוצרי חלב ולהציע קפוצ'ינו עם חלב עיזים, המהווה אלטרנטיבה לחלב סוייה ואין לי ספק כי ייתן מענה וערך חדש לשוחרי קפה, בריאות וחלב עיזים"…

לדברי אבישי יוסמן (מנהל שיווק של משק צוריאל) …"חלב העיזים מפורסם בטעמו המיוחד ובהיותו קל לעיכול ועשיר בויטמינים ובסידן. בשנים האחרונות עולה מגמת צריכת חלב העיזים וצריכתו כחלב לקפה ושאר המשקאות בפרט תופסת תאוצה בקרב צרכנים רבים.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

הפתעת הקינוח של שף ברק – שילוב הטעמים היה מעולה שאי אפשר היה להפסיק לאכול….
נתחי גבינת חלומי צלויות, תותים טריים, קצפת מחלב עיזים ומעל הכל רוטב מייפל…

תודה לשף ברק חי חורש והשפית דנה ברון על הפינוקים והארוחה הנדיבה והטעימה במיוחד….

יאללה באיי…הולכת לקפה ג'ו לשתות עוד קפוצ'ינו עם חלב עיזים של משק צוריאל… 🙂

מודעות פרסומת

פורסמה ב-25 בפברואר 2013, ב-בודקת מנסה ומבשלת ותויגה ב-, , , . סמן בסימניה את קישור ישיר. השארת תגובה.

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: